Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584

Prodavnica SirovahranaSHOP je web prodavnica – ne postoji maloprodajni objekat – radnja u kojoj možete kupiti proizvode iz naše ponude, već isključivo poručivanjem preko interneta ili telefona.

 Ako Vas zanima testiranje uređaja ili uporedni test, molimo da najavite svoj dolazak telefonom na broj 063/310584.
Trudimo se da postavimo najtačniji opis proizvoda, ukoliko niste zadovoljni proizvodom koji Vam je isporučen, možete ga vratiti u originalnoj ambalaži, neoštećen, neupotrebljavan, u roku od 15 dana od dana kupovine, i novac će vam biti vraćen.
Budući da sirovahranaSHOP promoterski prodaje brendove uvoznika,  davalac garancija na proizvode koji podležu garanciji su ovlašćeni servisi Uvoznika, pa Vas molimo da u slučaju kvara ili neispravnog funkcionisanja uređaja u garantnom roku kontaktirate ovlašćeni servis.
Sve promocije sa poklonima uz proizvode važe do isteka zaliha, molimo vas da imate razumevanja, ukoliko nemamo određeni poklon, biće vam ponuđen drugi. Popusti i akcijske cene se ne sabiraju.
Podaci koji se memorišu na sajtu prilikom registracije (ime, prezime, adresa, broj telefona, e mail) služe samo za brzo i tačno procesuiranje Vaših porudžbina. Ako ste svoj email prijavili za dobijanje novosti sa sajta, povremeno ćemo vam slati obavašetenja o predstojećim događajima ili sniženjima pojedinih proizvoda.
pokloni&popusti