Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584

Konačno, iz štampe je izašla druga, proširena zbirka recepata “Presno Gurmanski” kao izdanje NEOPRESS-a iz Beograda ; Ono što možete da očekujete su najbolji recepti za omiljene specijalitete gurmanske hrane, sjajne fotografije jela, kao i specijalno tkzv. “Kuhinjsko izdanje” u posebnom povezu i sa pojačanom zaštitom na uslove na kuhinjskoj radnoj ploči – u skladu sa željama autorke, za strastvene kulinare koji će ovu knjigu držati uvek u kuhinji, pored kuhinjskih aparata, namirnica, začina, spremnu da im oboji dan inspiracijom za sveža, ukusna i zdrava jela od presnih biljnih namirnica.

“Draga Olivera, Vas trud i rad sa puno ljubavi,osmeha,sreće i pozitivnosti ne može a da ne ulepša dan svakom pojedincu ❤ Svaka Vam čast i samo nastavite napred .Vi ste jedna divna inspiracija i ja se radujem i jedva čekam dan da dodjemo na vaše radionice i da se družimo . Za Vas sam čula prvi put iz emisije sa Majom Volk “Dodji na večeru”, posle sam vas upratila na Facebook-u. Imam jako puno knjiga i receptića o sirovoj hrani, ali iskrena da budem, mislim da bi vaši recepti i djakonije uspele da zaintigriraju i mog supruga koji obožava meso i misli da bi ostao gladan od sirove hrane . Vi s’ takvom ljubavlju i slašću pravite sirovu hranu da imam osećaj da su vaše djakonije najukusnije od svih šefova i blogera koji su svoj život posvetili u skladu sa prirodnim zakonima i sirovoj ishrani. Da li mžzda imate knjige online da mogu da kupim i da li ste razmišljali ako ne radite već, online radionice ? Unapred zahvalna Olja, Toronto, Kanada”

“Upravo sam dobila Vaše knjige. Hvala vam!

Vaši recepti su divni, sajt odiše toplom energijom. Naročito Vam hvala na video prilozima. Hvala vam zapravo za sve što radite. Nadam se da ću imati prilike da Vas upoznam na nekoj od radionica. Srdačno,  Selena Rakočević, Novi Beograd”

“Vaša knjiga me je potpuno očarala – nisam verovala da presna hrana može da bude tako raznovrsna i ukusna!!! Takodje je i moj suprug oduševljen mogućnostima koje smo otkrili u pripremanju sirove biljne hrane!  Gordana Mangov, Ruski Krstur”

 

Poručite svoj primerak knjige – Ekskluzivno Kuhinjsko izdanje štampano u ograničenom tiražu – Tvrde korice, luksuzna oprema, povezano rustičnom spiralom – jedinstvena forma za kulinare i gurmane istančanog ukusa!

Kliknite na fotografiju da bi došli na stranicu za poručivanje

Presno gurmanski - spec.kuhinjsko izdanje

Presno gurmanski – spec.kuhinjsko izdanje