Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584

Festival voća i sirove hrane

Festival voća i sirove hrane održače se 30, 31 avgusta i 1 septembra na Brkinom salašu na Čeneju, u organizaciji Udruženja Zdrava zemlja i Marije Borenović. Najavljujem da će štand sa gurmanskom sirovom hranom, super hranom, dodacima ishrani kao i sokovnicima i blenderima biti sva tri festivalska dana otvoren, a održavaće se i radionice pripreme gurmanske sirove hrane i degustacije. Od ostalih uvaženih gostiju pomenuću  Maju Volk, Marinu Grubić, Biljanu Barret i ostale umetnike u pripremanju presne hrane…Više informacija o festivalu i programu festivala možete pronaći ovde

Ulaz na festival je besplatan, a biće obezbedjen prostor za kampovanje za one koji žele da budu pod svojim šatorom u festivalske dane, a postoji i mogućnost smeštaja na okolnim salašima. Očekuje se bogata ponuda organskog voća i povrća lokalnih proizvođača.

Dodatne informacije možete dobiti od organizatora festivala:

Biljana Grba tel. 064/3863136, info@drbiljana.com

Marija Borenović mariah@loveinourlives.com

 

Program Festivala voća i sirove hrane

Program Festivala voća i sirove hrane

3 Responses to Festival voća i sirove hrane

 1. Stanka Tegeltija август 24, 2013 at 8:11 am #

  Da li je (samozvana) dr. Irene (Biljana) Barrett, ili je Biljana Grba, ili je… Ko? Ta zena svako malo menja svoje ime i identitet! Cas je Irene, pa je onda Biljana Barrett, sada je Biljana Grba, a najnovije otkrice je da je doticna i “doktorka”!

  Njena cerka (Mariah Borenovic) je preko Facebook-a predstavlja kao doktorku? Doktorku cega? Gde je odbranila doktorat?
  Dajte molim Vas?! Nemojte se igrati sa laznim titulama doktora nauka! To su vrlo ozbiljne stvari i nije se igrati sa time!

  Dobronameran pozdrav,

  Stanka Tegeltija – Novi Sad

 2. Olivera август 24, 2013 at 10:50 am #

  Poštovana Stanka,
  Ja na svom blogu samo prenosim informaciju o festivalu i najavljujem svoje prisustvo na štandu sa gurmanskom sirovom hranom. Nikada nisam potvrđivala niti osporavala bilo čije obrazovanje ili titulu.

 3. silverg август 30, 2013 at 5:40 pm #

  Pozdrav,
  kakav je program na Salašu – otprilike kada da dođemo na ručak u nedelju i gde se nalazi Salaš, ne mogu da ga izguglam?

Оставите одговор