
Imam veliko zadovoljstvo da najavim da ću ponovo ugostiti Dubravku Vajagić sa čudesnom radionicom presne čokolade. Slasno celodnevno druženje sa čokoladom najavljujemo za subotu, 15. februar od 11 do 17 časova. Na programu će biti praline od sirove čokolode, crna i bela sirova čokolada, cup cakes, čokoladna torta…
Sve namirnice koje se koriste na radionici sirove čokolade su isključivo biljnog porekla, ne koristimo šećer niti proizvode od kravljeg mleka, već isključivo najkvalitetnije sirove namirnice za pripremu slatkiša: sirovi kakao prah, sirovi kakao buter, šećer od cveta kokosa, indijski orah, Irish moss alge, agave nektar….
Kotizacija za radionicu čokolade iznosi 3000 din. Molim da najavite svoj dolazak na tel. 063/310584 ili na email oliverar@gmail.com. Broj mesta je ograničen – svoje mesto na radionici presne čokolade možete obezbediti uplatom avansa na tekući račun br: 170-001013659700014 Unicredit banka, Olivera Rosić.



Autorka portala Sirovahrana.rs Olivera Rosić, etička je vegetarijanka i zaljubljenik u kulinarstvo; Obožava ukusne salate, namaze i fine krekere, bogate kremove sa sirovom čokoladom. Učestvuje u mnogim TV emisijama o ekologiji sa svojim receptima, redovno gostuje na manifestacijama koje promovišu zdravu, vegansku prehranu i drži radionice pripreme gurmanske sirove hrane. Sve Oliverine recepte , kao i savete kako se organizovati u kuhinji, krenuti u nabavku namirnica i potrebnih kuhinjskih aparata, osim na portalu sirovahrana.rs možete naći i u knjizi recepeta "Presno gurmanski s ljubavlju - Ulazak u svet sirove vegan ishrane na lak i zabavan način".










No comments yet.