Radionica pripreme gurmanske sirove hrane u Beogradu, u prostorijama Udruženja Sloboda za Životinje, Beograd, ul. Vojvode Šupljikca br. 6.
Najavljujemo ekskluzivnu radionicu u Beogradu, koju smo spremili posebno za naše prijatelje iz Udruženja – radionica će se održati u subotu I nedelju, a program je sledeći:
Subota, 18. Oktobar 2014. Od 12 do 16 časova: 
Italijanski specijaliteti na sirovi način:
Pizza, špagete, kuglice a la tuna bez tune, ludi pirinač sa povrćem
Nedelja 19 Oktobar 2014,od 12 časova pa dok ne pojedemo sve slatkiše 🙂
Smoothy i prelazak iz smothy-ja u sirove sladolede;
Čokoladne kuglice i kako preći iz mase za kuglice u kore za sirove torte i keks;
Vanil kuglice; Namazi i nadevi i prelazak u filove za torte i puding;
Poznati ukusi na raw vegan način: Rafaelo, jaffa keks, čokoladne bananice;
Upotreba sirove čikolade: jabuke punjene čokoladom i rum višnjama
Sirovi pudinzi i filovi
Slatke grickalice – sirovo izdanje
Slatku radionicu vodiće moj asistent Gagi, poznat po tortama i čudesnim kolačima
Prijavljivanje u Udruženju Sloboda za životinje na tel. 064/1855575, i 063/310584 www.facebook.com/SlobodaZaZivotinje svoje učešće možete potvrditi uplatom kotizacije na račun Udrženja: 355 – 1050086 – 42 , a najkasnije do petka, 17. oktobra.
Cena dvodnevne special radionice je 3000 dinara. Ako želite da prisustvujete samo jedan dan, cena je 2000 dinara.



Autorka portala Sirovahrana.rs Olivera Rosić, etička je vegetarijanka i zaljubljenik u kulinarstvo; Obožava ukusne salate, namaze i fine krekere, bogate kremove sa sirovom čokoladom. Učestvuje u mnogim TV emisijama o ekologiji sa svojim receptima, redovno gostuje na manifestacijama koje promovišu zdravu, vegansku prehranu i drži radionice pripreme gurmanske sirove hrane. Sve Oliverine recepte , kao i savete kako se organizovati u kuhinji, krenuti u nabavku namirnica i potrebnih kuhinjskih aparata, osim na portalu sirovahrana.rs možete naći i u knjizi recepeta "Presno gurmanski s ljubavlju - Ulazak u svet sirove vegan ishrane na lak i zabavan način".










No comments yet.