Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584

Poziv na info predavanje SAMOODBRANA ZA ŽENE

bali

Info predavanje i demonstracija – najava seminara u Novom Sadu, u centru ULTRA WELL, Gogoljeva 13 a, ulaz bespatan, potrebna najava!

Dođite da ovo jedinstveno predavanje i demonstraciju u prijatnom ambijentu UltraWell centra!

NAJAVA DOGAĐAJA

Ninđucu nije samo borilačka veština, ona je veština preživljavanja i opstajanja u svim uslovima i na svakom mestu. Snalažljivost, istrajnost, lična disciplina, rešavanje konflikata bez primene sile, razvijaju se od samog početka treninga. Pozitivnost je jedini način za postizanje slobodnog uma.

VIšegodišnjim praktikovanjem ove veštine izmenićete svoje psihofizičko stanje, granice svih vaših mogućnosti biće pomerene. Otvorićete okean kreativnosti u sebi koji će vam ne samo pomagati u međuljudskim odnosima nego i u karijeri. Bićete puni ideja, života i pre svega pronaćićete sreću za kojom ste tragali. Jednostavno bićete ono što jeste i bićete SREĆNI. 
BUÐINKAN NINÐUCU je na prostorima bivše Savezne Republike Jugoslavije i danas Državne zajednice Srbije i Crne Gore osnovan 1996. godine pod pokroviteljstvom dr Masaki Hacumija. U SCG vođenje škola Budinkan ninđucu je od strane dr HACUMIJA POVERENO BLAŽI NASTOVU, shihan 13. dan.
http://www.bujinkan.org.rs/bali.php

SENSEI BLAŽO NASTOV je roden 22. oktobra 1964. godine u Kavadarcima (Makedonija). Sa 12 godina, 1976. pocinje da se bavi karateom. Tokom devetogodišnjeg bavljenja ovim borilackim sportom dostiže i majstorsko zvanje crni pojas 1. dan. Kako i sam ume da kaže, mogao je polagati i za 2. dan, ali je shvatio da karate nije taj borilacki sport koji ga u potpunosti ispunjava, jer ono što je tražio nije pronašao u karateu.
Odlazi za Beograd, jer je saznao da tu može trenirati ninđucu. Kada je počeo da se bavi ninđucuom, tada je u ovu borilačku veštinu bilo uključeno oko dvadesetak članova. Posle nekoliko godina broj članova se povećao na oko 90, ali do danas je malo njih istrajalo u ovom sportu.
Pod rukom i veštinom Blaže Nastova do sada je izvedeno mnogo majstora nosioca crnih pojaseva.

O ninđucuu kao borilačkoj veštini javnost zna vrlo malo, i do pre dvadesetak godina, kada je ona prvi put prešla granice Japana, bila je doslovno obavijena velom tajne. Ninđucu se poceo razvijati u umetnost kakvu danas poznajemo izmedu 794. – 1192. godine. Tome je zaslužno i nekoliko kineskih ratnika, učitelja i sveštenika koji su putovali širom Japana donoseći sa sobom znanje akumulirano vekovima u njihovoj zemlji. Tako su vojna strategija, religija, filozofija, folklor, kultura, medicina, skupljani u carskoj Kini iz Indije, Tibeta, Istočne Evrope i Južne Azije, našli mesto u razvoju ninđucua.

No comments yet.

Оставите одговор