Ponovo zakazujemo radionicu pripreme gurmanske sirove hrane – u skladu sa hladnim danima, uživaćemo u krekerima, bezglutenskom sirovom hlebu, namazima, jelima od dostupnog povrća i voća, a bavićemo se i kreativnom upotrebom superhrane u sirovim jelima, naravno renomiranog brenda Planet Bio;
Participacija za učestvovanje na radionici je 2000 dinara, info i rezervacije na tel 063/310584
Dok se sprema obimnije izdanje recepata gurmanske sirove hrane, svi učesnici radionice na poklon dobijaju mini zbirku recepata i vrećicu za filtriranje mleka i soka!





Autorka portala Sirovahrana.rs Olivera Rosić, etička je vegetarijanka i zaljubljenik u kulinarstvo; Obožava ukusne salate, namaze i fine krekere, bogate kremove sa sirovom čokoladom. Učestvuje u mnogim TV emisijama o ekologiji sa svojim receptima, redovno gostuje na manifestacijama koje promovišu zdravu, vegansku prehranu i drži radionice pripreme gurmanske sirove hrane. Sve Oliverine recepte , kao i savete kako se organizovati u kuhinji, krenuti u nabavku namirnica i potrebnih kuhinjskih aparata, osim na portalu sirovahrana.rs možete naći i u knjizi recepeta "Presno gurmanski s ljubavlju - Ulazak u svet sirove vegan ishrane na lak i zabavan način".










No comments yet.