Radionica sirove gurmanske hrane sa Oliverom u Beogradu;
Družićemo se u ekskluzivnom prostoru Enzite, Jurija Gagarina 12b/15, od 13 do 17 sati, u subotu, 2-og aprila 2016.
Slavimo dolazak proleća sa omiljenim specijalitetima gurmanske sirove hrane: pravićemo zabavne hladnoceđene sokove, najuksnije sirove hlebove, krekere, namaze, jela od povrća i tortu ♥ čeka vas puno iznenađenja i ukusne sirove hrane spremane s ljubavlju 🙂 Radujemo se ovom prvom ovogodišnjem druženju u Beogradu!
Molim Vas da svoju prijavu za učestvovanje na radionici potvrdite uplatom kotizacije od 2900 dinara do četvrtka, 31. marta 2016. godine na tekući račun Unicredit banke :
170-001013659700014
Olivera Rosić, Beograd




Autorka portala Sirovahrana.rs Olivera Rosić, etička je vegetarijanka i zaljubljenik u kulinarstvo; Obožava ukusne salate, namaze i fine krekere, bogate kremove sa sirovom čokoladom. Učestvuje u mnogim TV emisijama o ekologiji sa svojim receptima, redovno gostuje na manifestacijama koje promovišu zdravu, vegansku prehranu i drži radionice pripreme gurmanske sirove hrane. Sve Oliverine recepte , kao i savete kako se organizovati u kuhinji, krenuti u nabavku namirnica i potrebnih kuhinjskih aparata, osim na portalu sirovahrana.rs možete naći i u knjizi recepeta "Presno gurmanski s ljubavlju - Ulazak u svet sirove vegan ishrane na lak i zabavan način".










No comments yet.