Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584
Vegavita by Greenis - novi blender i sokovnici

Vegavita by Greenis – novi blender i sokovnici

Najpopularniji (ne bez razloga!) brend blendera i sokovnika za hladno ceđenje kod nas, Vegavita, dobio je ovih dana, svoju luksuznu nadogradnju u vidu novih uređaja sa oznakom Vegavita by Greenis. Vegavita brend, prisutan u Srbiji i u Americi, osvojio nas je sve jer je  omugućio vrhunske blendere i odlične sokovnike i destilatore u svakoj kuhinji pristupačnom cenom.

vbyv

Sada smo dobili i potpuno novu liniju uređaja koja se sastoji od vrhunskog blendera i tri nova tipa sokovnika, sa poboljšanom tehnologijom by Greenis. Šta je Greenis doneo da unapredi Vegavita dobro poznati veoma korektan odnos kvalitet – cena? Puno toga. Ali krenimo redom. Imala sam zadovoljstvo da zaista sa uživanjem testiram nove uređaje, i evo mojih zapažanja i kompletnog izveštaja.

Krenuću od blendera, FGR-8800  ; Blender je, u svakom detalju, urađen tako da ga odmah poželite u svojoj kuhinji – ne samo ako ste veliki zaljubljenik u vrhunske kuhinjske uređaje ( moram da proznam da sam ja “luda” za svom silom kuhinjskih aparata, od najvećih do sitnog pribora, koji biram sa puno pažnje i ljubavi). Revolucionarni motor bez četkica može da radi i celih sat vremena bez prekida. Pri tom je i veoma tih za svoju jačinu! LCD displej, one touch biranje programa rada, pa čak i blue tooth konekcija sa android aplikacijom (istina, za sada nije dostupna na engleskom jeziku, a ni na srpskom) – ali to nije sve; BPA free posuda od kopoliestera izuzetno je kvalitetna, sa značajno debljim zidovima, i snabdevena poklopcem koji ima funkciju zaključavanja, središnji poklopac je takodje i merica, a u kutiji ćete pronaći i rezervne gumice za poklopac. blenderPristkivač za hranu posebna je priča- na sebi ima digitalni nerač temperature. Noževi su vrhunskog kvaliteta, antialergijski, a u pakovanju dobijate i rezervni set noževa sa ležištem. Automatski programi rade sve što bi korisnik trebalo da radi ručno na običnom blenderu. blender-nozeviImajući u vidu garanciju od 5 godina i činjenicu da je ovaj model blendera u okruženju skuplji za cca 200 Eur, može se reći da ovaj lepotan nije samo nedostižni san, posebno ako ste u mogućnosti da isplanirate kupovinu na rate.

Nova linija sokovnika sada zaista predstavlja vrlo ozbiljnu konkurenciju vrhunskim brendovima kakvi su Hurom i Omega, što zbog pažljivo dorađenih detalja koji krase sve uređaje, to i zbog inovativnih konstruktivnih rešenja i u detaljima, kao što je zatvarač na posudi za sok koji se skida – sama posuda za sok u prethodnim verzijama kao rezervni deo bila je prilično skupa upravo zbog zatvarača na izlazu za sok, a nezgode sa košticama umeju da naprave naprsline na posudi za sok i da korisnike izlože trošku.

Najvitkiji od svih novih modela, Slimmy dolazi u dve fantastične boje, i ima kućište koje zasita štedi prostor u malim kuhinjama. Inovativno svrdlo “sve u jednom” oslobadja nas dosadnog ređanja delova od korpice, sita i svrdla u posudu sokovnika, gnjavaže sa pranjem i čišćenjem, i konačno donosi lak za upotrebu, jednostavan i efikasan vertikalni sokovnik koji cedi pšeničnu travu, lekovito bilje i zeleniš! i sve sa još nižim brojem obrtaja! slimmy3

Model sa dva otvora za ubacivanje namirnica Twin Star ima lepo dizajnirano kućište i odličnu funkciju za ubacivanje namirnica u dva otvora za još bolje mešanje soka u toku ceđenja i efikasnije “hranjenje” sokovnika povrćem 🙂 Pogodan za sve namene, idealan porodični sokovnik. twinstar_prekidacTwinstartwinstar_poklopac

Na kraju, moj lični favorit za izbor pravog porodičnog sokovnika – model Rhino Wide nosorog , sa zaista fantastično dizajniranim širokim zakrivljenim otvorom plus dodatni manji otvor za ubacivanje namirnica, prosto zove da ga uključite i krenete sa ubacivanjem šargarepe na jednoj strani i Greeny Smith jabuka u zakrivljenu široku cev sa druge strane 🙂 Rhino-otvori2Rhino-otvori

Osim toga u verziji F 10000S+ dolazi sa čak dva sita za ceđenje i jednim sitom za sladoled, i po mom mišljenju, dobili smo pravog naslednika veoma popularnog modela Vegavita 240 AC čiji se dolazak, u poboljšanoj Pro verziji očekuje za nekih mesec i po dana. Ako ste do sada odlagali nabavku sokovnika, pravi je trenutak da možda izaberete neki od novih modela, koji zaista plene inovativnim, pametnim rešenjima, prelepim dizajnom, a pre svega, kako smo i navikli kada je Vegavita brend u pitanju, odličnim odnosom cene i kvaliteta.

Sve uređaje, kao što već i znate, možete isprobati kod mene uz najavu, a naravno potrudila sam se da izaberem lepe i korisne poklone.

No comments yet.

Оставите одговор