Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584
Akcija u avgustu mesecu - Omniblender TM800 i TM800-a

Akcija u avgustu mesecu – Omniblender TM800 i TM800-a

U Avgustu mesecu . na sirovahrana.rs on line prodavnici akcija za Omniblender blendere: kupovinom Omniblendera kako modela TM 800 sa posudom od 2l, tako i modela TM 800a sa posudom od 1,5 l jedinstvena prilika da uštetide preko 3000 din; Evo šta sve dobijate na poklon:

Omniblendertm800_boje

 

omni+black+white+red

Evo nekih osnovnih karakteristika ovog sjajnog brenda blendera koji je osim u Srbiji, veoma popularan i u Evropi, Americi , Australiji….

Model

Dimenzije (baza i posuda)

Omniblender TM 800 sa posudom od 2l Omniblender TM 800A sa posudom od 1,5l
Visina 51cm (59cm sa pritiskivačem) 41cm (49cm sa pritiskivačem)
Širina 19cm 19cm
Dubina 20cm 20cm
Težina 5kg 5kg
Motor 3 HP (2,24 W) 3HP (2,24W)
Buka 83.8 dB 83.8dB
Garancija 5 godina na motor, godinu dana na ostale delove 5 godina na motor, godinu dana na ostale delove
Pogodan za Kašaste sokove – Smoothy-je, supe, puter od orašastih plodova, mleko od badema I lešnika, sladoled, mlevenje semenki na suvo Kašaste sokove – Smoothy-je, šejkove, supe I recepte u kojima se koristi dosta tečnosti
  • Omniblend je kombinovao dizajnerske karakteristike najboljih blendera na svetu da bi kreirao jedan od najbržih I najmoćnijih uređaja za obradu hrane, koja dolazi sa robustnim motorom od 3 konjske snage.
  • Ovaj najbolje prodavani blender komercijalnog razreda je pogodan za najteže poslove u restoranima I juice barovima I donosi novi nivo profesionalizma I kreativnosti u spremanju hrane u našim kuhinjama.
  • Digitalne komande sa vremenskim tasterima za dužinu obrade olakšavaju kontolu obrade kako u kuhinjama, tako I profesionalcima ( naročito bar.tenderima u Juice barovima)
  • Posude Omniblendera izlivene su od najkvalitetnijeg BPA free (bez Bisfenola) Eastman Tritan Kopoliestera
  • Nož sa šest oštrica napravljen je od najkvalitetnijeg, Japanskog nerđajućeg čelika.
  • Samo moćni, komercijalni blenderi u stanju su da pokidaju ćelijske zidove zelenog lisnatog povrća I korenastog povrća, oslobađajući vredne fitonutrijente u formi koju naš organizam lako usvaja.
  • Omniblender je revolucionarni uređaj za obradu celovite hrane I sa njim možete napraviti sve od sirove, žive supe do vruće supe zagrejane frikcijom tokom obrade, kao I profesionalne, perfektne kašaste sokove I šejkove.
  • Dodatno, Omniblender može da usitni do kremaste structure, meša, secka, melje. Takođe može na suvo da samelje žitarice, kafu I začine, napravi hranu za bebe, puter od orašastih plodova I biljna mleka, pesto, prezlu od hleba, kao ida samelje led. Kreativne mogućnosti, su praktično, beskonačne.
  • Kupovinom Omniblendera na sirovahrana.rs SHOP-u na poklon dobijate vrećicu za filtriranje mleka, pakovanje sirovog, organskog kakao praha prima kvaliteta, a sve to uz besplatnu dostavu širom Srbije!

 

No comments yet.

Оставите одговор