Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584
Vegansko leto 2018 - Edipsos, ostrvo Evia, Grčka

Vegansko leto 2018 – Edipsos, ostrvo Evia, Grčka

Ovo leto, počev od 21. maja provešćemo uglavnom u banji Edipsos, u Grčkoj, na ostrvu Evia.

Edipsos, kao i druga mesta na ostrvu Evia, vrlo su popularna destinacija za odmor.

Budući da smo i Gagi i ja veliki ljubitelji Grčke, izabrali smo Edipsos ovog puta iz nekoliko razloga:

Samo ostrvo Evia je drugo po veličini u Grčkoj (Krit je najveće ostrvo) i obiluje prirodnim lepotama i mestima koja obavezno treba obići poput vulkanskih ostrva, vodopada, stoletnih četinarskih, listopadnih šuma, pravoslavnih manastira u brdima, drugih mesta uz more….lako je preći i na ostrvo Skiatos, i obilaziti Eviu sve do juga i glavnog grada Halkide, gde se nalazi i most za kopno, pa tako možete obići i Atinu, a naravno da postoje i mnogobrojne opcije za organizovane izlete pa uopšte nije neophodno da dolazite kolima ili iznajmljujete auto.

Edipsos je drevna banja na moru, uz samu obalu nalaze se gejziri iz kojih iz velikih dubina izvire veoma topla voda, pa je sama plaža sa termalnim izvorima gotovo uvek krcata ljudima, ali zato postoje brojni mali SPA centri u kojima možete uživati u toploj, lekovitoj vodi i vodenim masažerima.

Uz to, cene u Edipsos-u nisu tako visoke, za vegane odličan izbor je snabdevanje na pijaci lokalnim proizvodima kao i u domaćem, grčkom supermarketu.

Osim organizovanih holističkih odmora, kakav je početkom juna koji organizuju Tanja Čopa i Jelena Simunović, postoje i brojne ponude Beogradskih, Novosadskih i agencija iz drugih gradova, pa lako možete pronaći aranžman koji vama odgovara, po kvalitutu onoga što nudi, i ceni.

Mi ćemo svakako biti u Edipsosu, u prvom delu leta do 10. jula, i stalno ćemo javljati šta ima novo od aktivnosti.

Ono što je sigurno, to je da će po veoma povoljnim cenama biti dostupna shiatsu i yumeiho terapija koju radi Gagi, naročito efikasna ako imate bolove u ledjima, ramenu, ukočenja, upalu išijasa….

Takodje postoji opcija za luksuznu masažu lica za podmlađivanje i “peglanje” bora koja se izvodi u kombinaciji sa relax masažom i najkvalitetnijim ekskluzivnim kremama koje pravi Snežana Jandrlić. Ovakvi tretmani, u kombinaciji sa lekovitim vodama, učiniće da boravak u Edipsos-u bude zaista čaroban.

U najavi su i brojna iznenađenja, a o svemu što će se letos dešavati u Edipsosu obaveštavaćemo Vas na vreme!

 

 

,

No comments yet.

Оставите одговор