Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584
NLS Uređaji - kako kupiti ako živite daleko.....

NLS Uređaji – kako kupiti ako živite daleko…..

 

Sve više nutricionista, lekara, vlasnika SPA centara i Centara za usvajanje zdravijih navika želi da nabavi uređaje tipa Quantum ili NLS;

Šta ako ne živite u blizini Beograda, Novog Sada?

Sirovahrana i Kvantna Analiza Vam nude dva rešenja:

  • Za kupce koje nisu u Srbiji, uređaje možemo da pošaljemo internacionalnom kurirskom službom EMS, na isporuku ćete čekati od 5 do 8 dana.  Pomoć oko instalacije softvera, kao i obuku za korišćenje uredjaja možete dobiti on line, preko internet-a, putem programa Team Viewer. Isporuka za sve uredjaje je besplatna, dok je plaćanje moguće putem predračuna ili preko Pay Pal-a.
  • Ako želite da dodjete lično i kupite NLS uredjaj, da vam se instalira softver na Vaš laptop, da dobijete obuku za rad na uredjaju u trajanju od nekoliko sati, nudimo Vam odličnu mogućnost smeštaja i ishrane u našem malom i ušuškanom seoskom B&B pansionu: doputujte, raskomotite se, odmorite, prenoćite i sledećeg dana će Vam kolega programer instalirati softver i dobićete individualnu obuku za korišćenje uređaja u trajanju od nekoliko sati. U okviru smešataja služimo tople i hladne napitke i vegan obroke. Najbolji deo: za Kupce NLS Uređaja Metatron 4021 i 4025 smeštaj u hostelu Sunny Pension u Čortanovcima, nadomak Novog Sada, potpuno je beslplatan! Molimo samo da najavite svoj dolazak kako bismo sve pripremili.

Ova ponuda vredi i ako dolazite iz Srbije 🙂

Nadam se da će Vam ove nove pogodnosti olakšati nabavku uredjaja po želji i pomoći vam da na najlakši način udjete su sve tajne poslovnog korišćenja ovih izvanrednih uređaja!

 

 

No comments yet.

Оставите одговор