Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584
Prednosti on line kupovine

Prednosti on line kupovine

Evo dobrih razloga zašto on line kupovina može da bude povoljnija, efikasnija i udobnija od klasičnog odlaska u kupovinu koji podrazumeva obilazak radnji ili shoping centara.
  1. Imate veći izbor U radnji ste ograničeni na one proizvode koji se u njoj nalaze. Kod Internet kupovine imate sve na jednom mestu, uz dostupnost dodatnih informacija i lako pretraživanje. Ako ste se odlučili da pretražujete kuhinjske aparate po brendovima, potrudila sam se da ih sve jednostavno “poslažem” u odgovarajuće specijalizovane on line prodavnice. Na primer, popularne uredjaje – blendere, sokovnike, destilatore brenda Vegavita kao i blendere brenda Omniblender možete naći u on line prodavnici www.vegavita.rs Vrhunske blendere Vitamix i vrhunske multipraktike Magimix možete da poručite putem on line prodavnice www.vitamix.in.rs Dehidratore Excalibur možete poručiti u prodavnici www.excalibur.in.rs Sokovnike za hladno cedjenje Hurom možete poručiti na www.hurom-srbija.com
  2. Štedite novac Na domaćem tržištu je cena presudni faktor pri kupovini, a on line prodavnice nude jeftinije proizvode kroz razne akcije. Cene su takođe niže jer nema troškova skladištenja robe, održavanja magacina kao i iznajmljivanja maloprodajnog objekta. Pored svega toga, on line prodavnice sa oznakom sirovahrana s ljubavlju i Olivera Rosić s ljubavlju obezbedjuju za vas i besplatnu isporuku na kućnu adresu, pažljivo birane poklone i dodatnu podršku prilikom korišćenja nakon kupovine.
  3. Izbegavate gužve Nema hodanja između redova u potrazi za željenim proizvodom, nema čekanja na kasi. Na internetu proverite da li je proizvod dostupan, i naručite da vam stigne na adresu. Za Beograd obezbedili smo i sopstvenu dostavu, tako da lako možete platiti i čekovima gradjana na odloženo plaćanje prilikom primanja porudžbine.
  4. Plaćanje Pay Pal-om Pay pal je omiljeni vid online plaćanja u svetu, a sve više i kod nas. Osim toga, ako živite u inostranstvu, a želite da nekome u Srbiji pošaljete lep poklon, sa samo par klikova možete izabrati poklon, poručiti, platiti, čak zatražiti da uz dostavu poklona stavimo vašu personalnu poruku.
  5. Štedite vreme Kupovinom online skraćujete vreme potrebno za odlazak u radnju i biranje proizvoda. Pored toga, internet prodavnica je otvorena 24 časa dnevno, 365 dana u godini pa možete kupovati bukvalno bilo kada.
  6. Dobijate preporuke iz prve ruke Pored mogućnosti ocenjivanja proizvoda kao i pisanja utisaka od strane posetilaca i kupaca, veliku većinu ponudjenih proizvoda smo i lično testirali kako bismo dobro utvrdili koje su im prednosti i eventualne mane u zavisnosti od toga kakve su realne potrebe u kuhinji. Pre se možete osloniti na ove preporuke nego na preporuke prodavca u nekoj klasičnoj prodavnici koji verovatno nije stručnjak za svaki proizvod koji se nalazi u ponudi, i zadatak mu je samo da vas usluži u smislu da proizvod otkuca, naplati i prikladno upakuje.
  7. I konačno, pitanje sigurnosti Pitanje sigurnosti kupovine jeste veoma važno u vreme kada se na internetu prodaje sve i svašta putem malih oglasa, dakle i roba neproverenog kvaliteta i porekla. Oznaka sirovahrana s ljubavlju i Olivera Rosić s ljubavlju su garancija sigurnog servisa, poštovanja garantnog roka, kvaliteta proizvoda, a osim toga, ako niste zadovoljni kupovinom, naručeni proizvod, u neoštećenoj ambalaži možete vratiti u roku od 15 dana i novac će vam biti vraćen, Povraćaj novca nije moguć samo prilikom kupovine prehrambenih proizvoda, začina i superhrane

,

No comments yet.

Оставите одговор