Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584
Vitamix za profesionalce - Vita Prep 3

Vitamix za profesionalce – Vita Prep 3

Konačno je u Srbiju uvezen i pravi Profesionalni Vitamix, najnoviji Vita Prep3 robusne konstrukcije i velike snage koji treba da odgovori na sve izazove pripremanja hrane u profesionalnim, velikim kuhinjama. Rešenja koja se primenjuju za aparate za profesionalce drugačija su od rešenja za zahtevne kućne korisnike, obzirom da profesionalni uređaji moraju da izvršavaju sve zadatke bez zastajkivanja, da se lako pokreću, pale, gase, biraju programi, i naravno, da u uslovima heavy duty eksploatacije u velikim kuhinjama mogu da se dodiruju mokrim rukama. VitaPrep 3 najnoviji je model za profesionalce, i stigao je u Srbiju direktno iz Amerike, gde se i proizvodi.

Od seckanja delikatnih namirnica do blendiranja gustih pirea, Vita-Prep® 3 je idealan pomagač u kuhinji da podrži potrebe prometnih kuhinja i procesuiranje namernica i jela.

Karakteristike

Novo dizajnirani motor svojim karakteristikama poboljšanog kapaciteta zagrevanja, obezbedjuje snagu i  nezavisnost koja je neophodna i za veoma komercijalno zahtevne kuhinje.

Manuelna kontrola

Varijabina kontrola brzine donosi puni spektar preciznih tekstura obrade, i Star/Stop prekidač se automatski vraća u neutralnu poziciju, tako sprečavajući nenamerno pokretanje rada blendera.

Poboljšano hlađenje motora

Poboljšano hlađenje obezbeđuje optimum pouzdanosti tokom špica najužurbanijih sati rada u kuhinji.

Centralni pritiskivač

Centralni pritiskivač  – štap za namirnice omogućava fleksibilnost da se blendiraju  tvrde i smrznute mešavine bez zaustavljanja blendera.

Dugotrajna posuda

Dugotrajna BPA free posuda zapremine 2l otporna na udarce dolazi sa pomerljivim poklopcem koji omugaćava da se dodaju namirnice i tokom obrade.
Specifikacije :

Dimenzije : 51.5 x 20 x 23 cm. (H x W x D)
Snaga :  2.2 konjske snage pri najvećoj angažovanosti motora
Težina : 5,5 kg. (6,3 kg sa kutijom i pakovanjem)
Materijal : BPA-free plastika

No comments yet.

Оставите одговор