Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584
Punjeni paradajz

Punjeni paradajz

SIR OD INDIJSKIH ORAHA- indijski orasi se ispreru i tokom noći ostave da odstoje u čistoj vodi. Potom se sa vodom (da ogrezne) izblendaju. Smesa, gustine kao pavlaka, se pomešaj sa probiotikom, izruči u gazu za cedjenje i ostavi na sobnoj temperaturi da se fermentuje makar 12h. Od ovog sira se mogu praviti razne gurmanske zavrzlame. U ovom receptu, pravila sam “rusku salatu”. PUNJENI PARADAJZ U pola šolje sira sam dodala tahini, delikatesni kvasac, limunov sok, beli luk, so, biber, malo karija. Iseckala sam povrće- raznobojnu papriku, krastavac, šargarepu, masline na sitne kockice i pomešala sa začinjenim sirom. Ovom smesom sam potom punila izdubljen paradajz. Prijatno! 🙂

Recipe Rating

  • (0 /5)
  • 0 Rating