TORTA a la AVOCADO
1. sloj: 500 gr mlevenih oraha, 50 gr mlevenih badema, 50 gr mlevenih lešnika, 20 urmi, dve kašike kokosovog ulja i malo meda…Sve to sjediniti u masu. Ukoliko to nije dovoljno da se sjedini sve dodati malo izgnjecene banane.
2. sloj: u blender staviti dva i po avokada, pola jabuke, sok od dve limete, kašiku kokosovog ulja i malo meda. Ukoliko nemate blender koji ima onaj štap, kao što ja nemam, dodajte malo vode jer će biti jako gusto i samim tim teško da oštrice sve zahvate.
3. sloj: u blender staviti tri banane i smrznuti crveni mix.
Sve to naredjati po slojevima u kalup za torte na koji je prethodno stavljen papir za pečenje da se ne bi lepilo za podlogu. Ostaviti preko noći u frižideru.
Srdačan pozdrav!

Torta a la avocado
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
-
- Yield
- 1
- 1 kg
- Difficulty Level Srednje zahtevna priprema
Recipe Rating
- (4.8 /5)
- 2 ratings
Ingredients
- lešnici
- kokosovo ulje
- urme
- med
- banana
- avokado
- limeta
- jabuka
- crveni mix



Autorka portala Sirovahrana.rs Olivera Rosić, etička je vegetarijanka i zaljubljenik u kulinarstvo; Obožava ukusne salate, namaze i fine krekere, bogate kremove sa sirovom čokoladom. Učestvuje u mnogim TV emisijama o ekologiji sa svojim receptima, redovno gostuje na manifestacijama koje promovišu zdravu, vegansku prehranu i drži radionice pripreme gurmanske sirove hrane. Sve Oliverine recepte , kao i savete kako se organizovati u kuhinji, krenuti u nabavku namirnica i potrebnih kuhinjskih aparata, osim na portalu sirovahrana.rs možete naći i u knjizi recepeta "Presno gurmanski s ljubavlju - Ulazak u svet sirove vegan ishrane na lak i zabavan način".










Rate this recipe
2 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.