Tradicionalno, držimo radionicu na Kongresu Ishrana Budućnosti, u nedelju, 9-og oktobra, drugog dana održavanja Kongresa. Radionica i degustacija hrane planirana je za 16.35 časova, do 17.20.
Dođite da probate ukusnu, sirovu biljnu hranu, dobijete nove ideje kako da uvedete što više presne hrane u svoju dnevnu rutinu i da se družimo kao i prethodnih godina – ove godine, za mene, to je peti, jubilarni put, za šest godina koliko Kongres postoji.
Zvanični program Kongresa možete videti ovde




Autorka portala Sirovahrana.rs Olivera Rosić, etička je vegetarijanka i zaljubljenik u kulinarstvo; Obožava ukusne salate, namaze i fine krekere, bogate kremove sa sirovom čokoladom. Učestvuje u mnogim TV emisijama o ekologiji sa svojim receptima, redovno gostuje na manifestacijama koje promovišu zdravu, vegansku prehranu i drži radionice pripreme gurmanske sirove hrane. Sve Oliverine recepte , kao i savete kako se organizovati u kuhinji, krenuti u nabavku namirnica i potrebnih kuhinjskih aparata, osim na portalu sirovahrana.rs možete naći i u knjizi recepeta "Presno gurmanski s ljubavlju - Ulazak u svet sirove vegan ishrane na lak i zabavan način".










No comments yet.