Šta se kuva u našoj čarobnoj kuhinjici u Čortanovcima?
U poslednje vreme, puno toga….
Izašlo je drugo, prošireno izdanje zbirke recepata „Presno Gurmanski“, spremamo prezentacije i degustacije, takodje i gostovanja u TV emisijama, radimo na razvoju novih recepata, na razvoju novog portala….
Ako želite da postanete deo našeg kreativnog tima, samostalno držite radionice, spremate ketering sa našom licencom, budete deo urbane vegan gerile ili da otvorite i vodite mali restporan sa našom franšizom, tu smo da Vas podržimo!
Otvaramo sezonu specialističkih individualnih kurseva skrojenih isključivo po Vašoj meri i željama! U Čortanovcima, u ušuškanoj i udobnoj atmosferi, od ujutru do uveče kreiramo, spremamo hranu, fotografišemo…. smeštaj je obezbedjen za u našj kući, trajanje kurseva od minimum jedan do pet dana.
Informacije i dogovore oko kursa i vaših želja možete dobiti ako nam pišete na email oliverar@gmail.com ili pozivom na telefon 063/310584





Autorka portala Sirovahrana.rs Olivera Rosić, etička je vegetarijanka i zaljubljenik u kulinarstvo; Obožava ukusne salate, namaze i fine krekere, bogate kremove sa sirovom čokoladom. Učestvuje u mnogim TV emisijama o ekologiji sa svojim receptima, redovno gostuje na manifestacijama koje promovišu zdravu, vegansku prehranu i drži radionice pripreme gurmanske sirove hrane. Sve Oliverine recepte , kao i savete kako se organizovati u kuhinji, krenuti u nabavku namirnica i potrebnih kuhinjskih aparata, osim na portalu sirovahrana.rs možete naći i u knjizi recepeta "Presno gurmanski s ljubavlju - Ulazak u svet sirove vegan ishrane na lak i zabavan način".










No comments yet.