Cele prethodne nedelje vredno smo radili i uživali u spremanju gurmanske sirove hrane u okviru intezivnog seminara za dobijanje Sertifikata Sirovahrana s ljubavlju 🙂 Imamo čast da vas pozovemo na promotivnu Novogodišnju radionicu koju će, u našoj kuhinji u Čortanovcima, voditi Gorana Vukas i Sladjana Babić, kao deo završnog ispita za dobijanje Sertifikata 🙂
Dodojite da se družimo i počnemo Novu godinu svečano i gurmanski – uz prave praznične presne djakonije! Krekeri, namazi, pikanta jela, sltkiši i torta, to je ono što vas očekuje 3 januara 2017. od 12 do 18 sati.
Broj mesta je ograničen, molim Vas da svoje učeće na ovoj radionici potvrdite uplatom kotizacije u iznosu od 1500 dinara na račun br. 170-001013659700014 Unicredit banka, Olivera Rosić, Beograd, Pašmanska 25. Molimo vas da potvrdite svoj dolazak na prazničnu radionicu do subote, 31. decembra.

Promotivna Novogodišnja radionica – 3 januar 2017. od 12 do 18 sati
Оставите одговор Click here to cancel reply.
Жао нам је, да би поставили коментар, морате бити пријављени.



Autorka portala Sirovahrana.rs Olivera Rosić, etička je vegetarijanka i zaljubljenik u kulinarstvo; Obožava ukusne salate, namaze i fine krekere, bogate kremove sa sirovom čokoladom. Učestvuje u mnogim TV emisijama o ekologiji sa svojim receptima, redovno gostuje na manifestacijama koje promovišu zdravu, vegansku prehranu i drži radionice pripreme gurmanske sirove hrane. Sve Oliverine recepte , kao i savete kako se organizovati u kuhinji, krenuti u nabavku namirnica i potrebnih kuhinjskih aparata, osim na portalu sirovahrana.rs možete naći i u knjizi recepeta "Presno gurmanski s ljubavlju - Ulazak u svet sirove vegan ishrane na lak i zabavan način".










No comments yet.