Pozivam vas sve da uzmete učešća u najnovijem izazovu za postavljanje fotografije i da na poklon dobijete prazničnu radionicu pripreme gurmanske sirove hrane! Pravoslavni božićni post je počeo, i ovo je sjajna prilika da podelimo ideje za ukusna i slasna 100% posna jela za Vašu bogatu prazničnu trpezu.
U vreme kada svi naplaćuju participaciju na ovakvim radionicama, portal Sirova hrana.rs nagradjuje kreativnost!
Fotografišite sa sa svojim primerkom zbirke recepata „Presno gurmanski“, još bolje – dodajte i neko svoje remek delo od presnog jela na fotografiju;
Postavite sliku da ljubitelji presnih gurmanluka lajkuju; Vlasnici zbirke recepata sa najviše lajkova dobijaju Prazničnu radionicu pripreme gurmanske presne hrane koja uključuje sva omiljena jela: pikantne namaze, krekere, fine presne torte od najkvalitetnijh namirnica sa sirovom čokoladom…Pravi poklon za predstojeće praznike – da se družimo i da se sladimo!
(O datumu radionice ćemo se naknadno dogovoriti, zbog kolegijalnog uvažavanja termina radionica koje nisu besplatne)




Autorka portala Sirovahrana.rs Olivera Rosić, etička je vegetarijanka i zaljubljenik u kulinarstvo; Obožava ukusne salate, namaze i fine krekere, bogate kremove sa sirovom čokoladom. Učestvuje u mnogim TV emisijama o ekologiji sa svojim receptima, redovno gostuje na manifestacijama koje promovišu zdravu, vegansku prehranu i drži radionice pripreme gurmanske sirove hrane. Sve Oliverine recepte , kao i savete kako se organizovati u kuhinji, krenuti u nabavku namirnica i potrebnih kuhinjskih aparata, osim na portalu sirovahrana.rs možete naći i u knjizi recepeta "Presno gurmanski s ljubavlju - Ulazak u svet sirove vegan ishrane na lak i zabavan način".










No comments yet.