Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584
Novi superfood sve-u-jednom na poklon!

Novi superfood sve-u-jednom na poklon!

Znam da Vam je svima, isto kao i meni, dosadilo da kombinujete različite superfood namirnice, i da svaki put razmišljate koje kombinacija najbolja, i da li ste nešto zaboravili….ili ste izostavili baš ono što vam treba….ili neka superfood namirnica nije dostupna kao organska ili iz pouzdanih izvora – u originalnom pakovanju, i sa uvozničkom deklaracijom….

Izgleda da je rešenje konačno tu! I ne samo to, već smo dobili i ekskluzivnu mogućnost da isprobamo najnoviju super hranu sve-u-jednom, jer sam dobila odličnu ponudu da kupci kuhinjskih aparata – električnih sokovnika i blendera dobiju vredan poklon – jedinstvu organsku superhranu na našem tržištu! A poklona nikad dosta 🙂 Kompanija Nutri Life Superfoods d.o.o, Beograd, poklanja vredan poklon: Kesicu od 100 gr nove super hrane!

Evo tačno o čemu se radi…..

Obožavate svoje smutije i ceđene sokove?

I mi isto.

Tražite nov način da ih obogate nekom od moćnih supernamirnica?

ali…od toliko njih u ponudi, koju odabrati?

Zato smo i kreirali SF1 SUPERFOOD GREENS, prvi premium organski SUPERFOOD mix proizvod na našem tržištu.

Ovaj organski tonik za detoksikaciju i revitalizaciju organizma će u jednom potezu  obogati vaš smoothie ili sok sa čak 14 supernamirnica.

Spirulina, Moringa, Maka, Alfalfa, Ječmena trava, Ašvaganda, Psilijum, Hlorela… i mnoge druge.

Mlade žitarične trave poput Ječmene i Ovsene – predstavljaju samu esenciju hranjivosti u prirodi, dok supernamirnice poput Alfalfe, Moringe, Spiruline, Hlorele i Kelja predstavljaju čudotvornu hranu same po sebi. Njihova brojna lekovita dejstva su neupitna i potvrđena kako u tradiciji, tako i u naučnoj literaturi.

Druge supernamirnice koje su deo formulacije takođe su vredne i nezamenjive: Maka i Ašvaganda važe za najpoznatije adaptogene biljke na svetu (pomažu adaptaciju organizma na stres i povećan psihofizički napor, pomažu balansiranje hormona) – dok ljuspice Psilijuma predstavljaju prvu liniju terapije u odbrani od dijareje i/ili opstipacije.

Kako je nastala finalna formulacija SF1?

Ako ste do sada koristili neke od ovih supernamirnica, sigurno ste se susreli sa njihovim ne previše prijatnim ukusom i teksturom. I logično je, zemljani ukusi sušenog mlevenog bilja nisu radost za naša nepca.

Zato smo dugo eksperimentisali kako bismo mogli da ponudimo preparat baziran na supernamirnicama koji je prijatnog i neutralnog ukusa.

Isprobavajući najrazličitije supernamirnice tokom godina i kombinujući različite udele u našoj formulaciji – otkrili smo da nemaju sve jednako intenzivan ukus, te da je moguće pametnim kombinovanjem ujedno i obogatiti preparat dodatnim aktivnim principima, istovremeno postižići dobre fizičke karakteristike ukusa i rastvorljivosti: dodavanje rogača i lukume, obezbedilo je da preparat ima slatkast ukus i kremastu teksturu kada se razmuti, dok je dodavanje kore limuna omogućilo bolje rastvaranje (smanjena hidrofobnost).

Svi ovi detalji su otkriveni tokom dugotrajnog testiranja, a sa našim proizvođačem u Sloveniji, razvijali smo tačnu formulaciju skoro godinu dana. Izvan redovnih procedura u proizvodnji, insistirali smo na zasebnoj (nezavisnoj) analizi svakog od sastojaka preparata, i tek kada je utvrđeno da u naš preparat ulaze isključivo najkvalitetnije sirovine, pokrenuli smo proizvodnju.

Ovo je jedan od retkih preparata na našem tržištu koji je nezavisno testiran u najmanje 3 različite akreditovane laboratorije, kod nas i u Evropskoj Uniji. Nemojte rizikovati i kupovati neproverene preparate.

Presrećni smo što možemo da vam ponudimo esenciju supernamirnica u jednom proizvodu.

Ne morate više da kupujete svaku zasebno. Uz SF1, sa svakom mericom, unećete u svoje telo 14 najvrednijih, najmoćnijih supernamirnica,  za brzu dozu energije, detoksikacije i vitalnosti, u roku od samo 30 sekundi.

SF1, TVOJA ZDRAVA NAVIKA!

  • Dobar ukus
  • Dobra rastvorljivost
  • Jedinstvena formulacija

Preparat je registrovan u Ministarstvu Zdravlja i odobren od nadležnih institucija

100%

  • Organski
  • Veganski
  • Sirovo
  • Non-GMO
  • Bez aditiva

 

,

No comments yet.

Оставите одговор