Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584
Uređaji za kvantnu analizu - kako odabrati?

Uređaji za kvantnu analizu – kako odabrati?

Bez obzira koliko se trudimo da se hranimo raznovrsno i pravilno, kontrola zdravstvenog stanja je uvek poželjna, posebno ako ste u četrdestim ili pedestim godinama;

Uređaji za kvantnu i biorezonantnu dijagnostiku i terapiju uvek su bili domen mog interesovanja ( i sama posedujem jedan NLS uređaj – L36) zato što nam omogućavaju jednostavan i brz uvid u stanje organizma i eventualne deficite ili probleme.

U današnje vreme, lekari nemaju puno vremena da se bave pacijentima i da razgovaraju o tegobama – nažalost, sve se svodi na vrlo rutinske preglede i rutinsko prepisivanje lekova, dok pravi uzroci problema mogu jednostavno da ostanu neotkriveni.

Ovim člankom želim da predstavim neke uvide o tome šta je dostupno od uređaja, i kakvi su rezultati testeriranja, bilo da vam je važno vaše lično zdravlje ili ste zainteresovani i za profesionalnu primenu.

Stari dobri Quantum (AMQAT) uređaji sada su dostupni i kao poptno novi uređaji sa 50 % sniženom cenom kao outlet primerci i odlično će poslužiti kako za ličnu upotrebu, tako i za profesionalnu upotrebu – idealni su za početak, jer ne morate da potrošite mnogo novca da biste započeli rad sa klijentima.

Od skora, na raspolaganju su i vrlo zanimljivi uređaji brenda Webwellness, a u pitanju je uređaj Life Expert ;

U čemu je razlika izmedju uređaja brenda Quantum i Life Expert ?

  • Quantum daje odličan uvid u opšte zdravstveno stanje za samo jedan minut, koliko traje pregled;Life Expert Uređaj za samo 4 minuta koliko traje pregled, generiše izveštaje o stanju 47 organa i sistema organa kao i grafički prikaz aure i biološku starost organizma; Izveštaji se generišu u .pdf formatu, za razliku od izveštaja koje generiše Quantum uređaj, a koji se dobijaju u .html formatu (lako se očitavaju putem web pregledača).

 

 •  Quantum ima svoju bazu podataka sa kojom vrši uporedjivanje dobijenih rezultata i generiše izveštaje, tako da, kada ga jednom kupite, ne postoje dodatni troškovi prilikom korišćenja uređaja. Life Expert se prilikom svakog pregleda konektuje na bazu podataka koja se nalazi na internetu, i svaki preglad vas košta 0,5 Eur (cca 60 din).  Prilikom kupovine registrujete se kao kupac, i taj iznos se odbija sa vašeg ličnog pre-paid naloga. Ovakva situacija ima i svojih dobrih strana, a najvažnija je da se baza na internetu često ažurira.
 • Quantum ima terapeutski dodatak u vidu automatske akupunkture, sa potrebnim priborom; Life Expert za terapiju zahteva nabavku uređaja Life Balance, koji košta više od samog Life Expert uređaja, ali je programibilan i veoma inovativan.
  Sam Life Balance  terapijski uređaj može se nabaviti i koristiti i odvojeno jer ima mogućnost izbora programa za terapiju. Zajedno pak, veoma su moćni, i mogu postati vaš verni čuvar zdravlja, ili vrlo mudar izbor ako ste odlučili da radite savetovanje sa klijentima, u pogledu odnosa kvalitet koji možete dobiti i cena koju plaćate

  .

 • Quantum nema mogućnost za ispitivanje lekova, hrane i dodataka ishrani, što Life Expert ima, preko šoljice na samom aparatu, plus baza podataka na internetu tkzv. “virtelni kontejner” koja se redovno ažurira.
 • Quantum nije u stanju da izlista viruse, bakterije i parazite, što Life Expert može.
 • Quantum je u verziji L29+  dostupan sa softverom na srpskom jeziku – dakle, i interfejs programa kao i izveštaji koji se generišu su na srpskom jeziku, dok Life Expert još uvek nije lokalizovan na srpski jezik – ovaj nedostatak će biti otklonjen, i tada će i korisnici ovog uređaja biti u mogućnosti da imaju sve izveštaje na srpskom jeziku, a dotle, možete koristiti uređaj sa softverom na Engleskom, Ruskom, Grčkom jeziku….
 • U smislu cene, uređaji su u istom cenovnom rangu, sa izuzetkom činjenice da ćete svaki pregled Life Expert uređajem plaćati sa svog ličnog prepaid računa.

I konačno, ako sagledamo sličnosti i razlike izmedju NLS uređaja i LifeExpert seta, NLS uređaji imaju mnogo prednosti u smislu proširene baze i detaljnih izveštaja koje daju, plus mogućnost biorezonatne terapije putem slušalica; Life Expert i Life Balance set, pak u smislu poslovne primene za rad sa klijentima obećavaju dobre rezultate i učinak, uz početni manji trošak koji plaćate, ali uz konstantno plaćanje iznosa prilikom svakog pregleda.

 

 

, ,

No comments yet.

Оставите одговор