Za dodatne informacije pozovite tel / viber 063.310584

Namazi

Čoko torta sa kupinama

Čoko torta sa kupinama

0 of 5

Bademe odvojeno potopiti u mlakoj vodi preko noći. Ujutru isprati u cediljci. Bademima za beli krem oštrim nožićem oguliti ljuskicu. Kora za tortu: Golicu i susam samleti i prebaciti u...

Get Recipe

Supa od šargarepe i celera

Supa od šargarepe i celera

0 of 5 2 Minutes

Naseckajte šargarepu, celer i luk na manje komade. Zajedno sa svim ostalim sastojcima  i čistom vodom obradite u blenderu odnosno Vitamix-u. Odmah servirajte u činije i ukrasite po želji –...

Get Recipe

Marinirane bukovače

Marinirane bukovače

0 of 5

Bukovače se iseku na trakice i aranžiraju na prigodan tanjir sa listovima rukole. Napraviti preliv od mešavine tamarija i maslinog ulja, i preliti preko jela. Tips&Tricks (male cake) U sveže...

Get Recipe

Plavi patlidžan

Plavi patlidžan

0 of 5 360 Minutes

Napravite marinadu od 5 kašika maslinovog ulja, jedne kašike Umeboši sirćeta i jedne kašike agave sirupa ili meda; dobro promešajte i dodajte mrvicu mlevenog bibera. Plavi patidžan dobro operite, odsecite...

Get Recipe

Kanape

Kanape

0 of 5 5 Minutes

Pikantni namaz od šargarepe Šargarepe usitnite u multipraktiku ili Vitamix-u , a susam sameljite u posudi za suvo mlevenje. Kombinujte sve sastojke u multipraktiku ili Vitamix-u i pomešajte. Namaz poslužite...

Get Recipe

Gurmanski meze

Gurmanski meze

0 of 5

Čarolija sirove hrane upravo leži u lepoti neobrađenog povrća, lisnatog povrća (po mogoćnosti organskog). Iskoristite to da napravite svoje kreacije od sirovog povrća koje će biti vrhunski gurmanski meze kojim...

Get Recipe

Kaneloni od tikvica

Kaneloni od tikvica

0 of 5 2 Minutes

Tikvice oguliti keramičkim nožem za ljuštenje, a zatim nastavite da istim nožem sečete „trake“ od tikvica – to će biti kaneloni. Bademe isperite i oštrim nožićem im ogulite ljuskicu. Za...

Get Recipe